Не знаех, че може
нощта да е дълга!?
Самотна и дълга -
и с много ЗАЩО?
До мене ти спиш на леглото...
А защо си далече... защо?
Уморени заспиват очите;
И в съня си се питат защо?
- Не знаех че може... Нощта да е дълга?
И пълна със много защо?
И как да постъпя
се питам... Не зная?
Да мога и аз като теб да
заспя...!?
***********************
~Любовта е едно голо,
бяло дупе;
И кой откъдето мине,
се гаври с нея...
от Мен@
************************
© Ангел All rights reserved.