Jan 4, 2012, 12:59 PM

Изповед на една "Пепеляшка" 

  Poetry » Humour
1064 0 18

Принцеса бях... Сега съм Пепеляшка,
пера и чистя като полудяла...
Не се гримирам и не нося прашки -
съвсем със приказката съм се сляла.
И принцът си остана "грозна жаба" -
плешив и нисък  /иде ми да го натиря/ -
пантофката ми ползва вместо халба
и след поредната изпита в нея бира
си знам - ще псува...  ще ми тегли боя,
а после ще заспя /непрелъстена/
К'ъв принц кажете ми е тоя?
/таз приказка е яко извратена/

© Валерия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??