Apr 18, 2014, 8:53 PM

Изповед на едно пораснало, но много добре възпитано бебе 

  Poetry » Other
691 0 2

Архитектурата е лоша

Това е отговорът

Универсалният отговор на всеки един гаден проблем

Например тоалетните са виновни

Че още се напикавам в гащите

Просто са разположени твърде далеко

Разположени са твърде неудобно

Много са нарядко

Това е проблемът

Кухнята пък е виновна, че умирам от глад

Кухнята е толкова объркана

Печка

Хладилник

Мивка

Шкафове

Разположени са твърде нагъсто

Завива ми се свят докато си направя един прост сандвич

Камо ли нещо по-така

Това е проблемът

Да не говорим за спане

Леглото ми е толкова тясно

Винаги падам

Целия съм в гадни синини и охлузвания

Неможе да се спи на толкова тясно

Това е проблемът

А с момичетата е най-лошо

Винаги има врата

В която да влезат

Или от която да излезат

Гадното е че винаги има врата

Която да ми затръшнат под носа

© Еди Кой си All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мерси много
  • ха-ха,харесах! Краят ме усмихна даже (: сети ме за една приказка, която учителката ми по рисуване ми казваше, докато ми прилагаше хватки от кеч-а, вероятно по инерция.. та докато се задушавах и се опитвах да си мисля над картина, трябваше да осмисля и неща от този род: Никой не може да ти направи това, което сам си го правиш.. -доста точно се вписва тук, мисля -С
Random works
: ??:??