Dec 5, 2009, 9:06 AM

Изпрани чувства 

  Poetry » Love
853 0 7

 Galateya & Канибал

 

Окъсани, с проскубани коси,
пак чувствата ми глупаво се хилят.
Започва нещо тъпо да боли,
отчаян съм, изобщо нямам сили.

 

В безсилието търся свобода
и болката си искам да изтръгна,
а в тъпото пространство на смеха
опитвам се при тебе да се върна.

 

И  ето, грабнал стария сапун,
започвам да избелвам всички чувства.
А някакъв противен зъл тайфун
завихря се, разкъсва ме, не пуска.

 

Отчаяно опитвам да избягам,
тайфунът зъл, захапал ме, не пуска,
усещам, че на пепел се разлагам
и вече са изпрани всички чувства...

© Гергана Баракова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??