Aug 25, 2022, 9:50 AM

Изпращам ти аз елф да ти попее 

  Poetry » Love
517 3 7

    Изпращам ти аз елф да ти попее

и приказка една да ти разкаже.

С гласеца си пленителен умее

в пиеси дълги да играе даже.

 

От своята душа и от сърцето

    изпращам ти аз елф да ти попее.

Поискай и ще бъдеш там, където

мечтаната страна от теб живее.

 

В представата ти ярко ще изгрее

не свят един, а много светове.

    Изпращам ти аз елф да ти попее

и с чудни светове да те зове.

 

В пространства и във дивни времена

за теб любов космическа копнее.

Да чувстваш в тебе звездната жена

    изпращам ти аз елф да ти попее.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??