Oct 31, 2008, 7:27 AM

Изстинало сърце 

  Poetry » Love
737 0 2

Сълзите ми рисуват болка

върху изтръпналото ми лице!

Вината ме пронизва тъй жестоко

и стрела забивам в изстиналото си сърце!

 

Това не мога аз да си простя!

Обичаше ме ти, но аз останах неразбрана!

"Не съм те лъгала!" - безпомощно крещя,

"Обичах те, но вече не..." - изричам в сълзи обляна!

 

Бих дала всичко за една искра

и да те обикна аз отново!

Но не мога пак да заблестя,

от болката сърцето ми е пълно с отрова!

 

Съжалявам, че не мога да обичам!

Забрави за мен, щастлив бъди!

Сърцето ми в любов не ще се врича.

Моля те единствено: Не ме мрази!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??