Nov 15, 2015, 8:42 PM

Източни пиеси 

  Poetry
242 0 0

Липсата на чувства умъртвява
сетивата на съзнанието,
притъпява всички взривове,
драска по вратите на мълчанието,
мотивира да посегнеш на мечтите си,
смазвайки във себе си приетото
отказване от по-дълбоки мисли -
да не би да те намерят за различен...
И ти продължаваш да го искаш?

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??