Aug 21, 2006, 12:10 AM

Известният непознат 

  Poetry
922 0 4

Казваш, че той не може да обича,
че има дяволска душа,
че Сатана сам себе си нарича,
че те е наранил и
се гордее със това.

Твоята привързаност бе твърде крайна,
нямаш място ти в доброто му сърце,
эа теб винаги ще си остане тайна,
истинското му лице.

Виж, той си отива...
Можеш ли с думи да го спреш?
Нощта при себе си го скрива...
Опита ли се да го разбереш?

© Димитрина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??