Dec 8, 2009, 6:28 PM

Извод 

  Poetry » Humour
535 0 8

(из цикъла „Вицове в рими”)

Учителят нагледно демонстрира
във час по зоология вредата
 от алкохола. „Червеят умира,
щом в спирт го потопим, а във водата
 остава жив. Кажете, ученици,
от този опит изводът какъв е?”
Обади се от задните редици
 Иванчо: „Значи, изводът такъв е –
за миене полезна е водата”.
 „Така си е!” - добави и Никола.
 „Но вътрешно – в стомаха и червата –
 от глисти ни предпазва алкохолът!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??