Jun 13, 2014, 2:47 PM

Извънземен 

  Poetry » Love
448 0 4

Заключих си летящата чиния,
вселенският им паркинг - евтин е...
Планетата зелена, за да видя,
разказват, че жените са от мед...

И съм от Сириус, съвсем наблизо,
 здрав бизнес със роботи имам там.
Тук чух, че има тежка криза...
продавали китайци за салам...

На тукашния сбъркан вид – човеци...
софтуерът не става, много спам...
система операционна - клас „Шибеци” –
лъжливи и крадливи, с кофти RAM.

Харесах си аз таз земя богата...
с управници - не хора, а лъжци.
При Господ като идат, те си плащат.
Там който е откраднал – си дължи...

Жените са наистина красиви,
заглеждат ме, макар че съм трикрак.
 Ще се преселвам тук, животът бива.
Роботи ще разменям - за сърца.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??