Да, наистина, понякога...
Когато пясъкът е слънчоглед?
Мога ли да знам сцената, от която съм роден?
Въпроси, всеки Божи ден аз споря с вятъра!
Какво от това, че съм жив?
- Майко, спиш ли?
Подариха ми стих, облян в сълзи... Татко ми го написа!
Аз видях, сестра ми също!
Бог ми е свидетел, молитви въздух още, още!!!!!
Поет, ха-хахахахах...
Кога за последно си бил щастлив?
© Петко Петков All rights reserved.