20 авг. 2009 г., 23:56

Ж.К. Орел, бл. 2, ап. 12, ет. 4 

  Поэзия » Другая
686 0 0

Да, наистина, понякога...

Когато пясъкът е слънчоглед?

Мога ли да знам сцената, от която съм роден?

Въпроси, всеки Божи ден аз споря с вятъра!

Какво от това, че съм жив?

- Майко, спиш ли?

Подариха ми стих, облян в сълзи... Татко ми го написа!
Аз видях, сестра ми също!

Бог ми е свидетел, молитви въздух още, още!!!!!

Поет, ха-хахахахах...

Кога за последно си бил щастлив?

 

© Петко Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??