Jul 31, 2010, 10:00 PM

Жаден съм - остави ме да пия 

  Poetry » Love
648 0 3

 

Жаден съм - остави ме да пия
от очите ти светли, омайни…
Може би само в тях ще открия
на сърцето ти скритите тайни.

А перо и сърце, потопени
в огън и жив, и лют, изначален,
ще се чувстват напълно спасени
от вихъра сив и печален.

И добре, че отвърна Луната
с тон спокоен, изцяло осмислен,
че на клетвата невиделината
все по-бързо от злоба пречисти.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??