Жаждата ми е на верига,
а е веригата от огнище...
Господи, що все не ми стига
и все се потапям във Нищото?!
Кажи ми ,Месечинке - Небеснице,
душата ще има ли мир,
когато обесят наследници
живота ми в сувенир?!?
© Красимир Дяков All rights reserved.
Ани, и мен ме нямаше, не си изтървала кой знае какво.
Благодаря ви!