Aug 9, 2008, 2:10 PM

Жалба... с развален брояч! 

  Poetry » Humour
695 0 9
 

Иззад ухо ‘га туриш си гергина,

си лудват мОмцити бая пу теб.

Ма знаят - някогаш меняваш й пусоката.

Сега цветО ти е у деснийот пирчем!

 

Тугас внимават и на пръсти стъпват! 

Ма Аку китка ти 'й зад левото ухо,

тъй дашна си - не подминаваш никуй,

‘га обладалу тъ онуй... хормончиту.

 

Тоо, можи пък и нищу да ни стани -

кило ракия ако пила си, или пък две.

Ма знайш са, чи пудпре ли тъ... хормоня,

мисли - нула! Де си, що дириш с тях!? А де!

 

Пък посли са пустосваш и кълнеш съ,

чи толкуз пийене не е за теб дубре.

Май рядку вечи в леву са накичваш, а?

Затуй ш‘ броиш, преди да сипиш йощи...

 

КазА ли нещу?

"Хлъц!" ли чух?

Аха,  разбрах...

Демек... до две!!!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??