Nov 4, 2008, 11:32 AM

Желание за бяло 

  Poetry » Phylosophy
600 0 12
Желание за бяло се нарича
твоят болезнен хипер блян,
измъчващ те в безсънни нощи.
Пожелаеш ли, ще ти го дам.

Ще отвея черните ти мисли
като буря с обичта си.
Не ми трябваш мрачна.
Нали помниш - светлина си!

Забравиш ли какво е болка,
тъгата ще прехапе устни,
ще изплаче за последно
и завинаги ще те напусне.

Душата ти ярко ще блести
като шлифован диамант.
Лицето и очите ти ще греят
в най-влюбения вариант.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??