Sep 18, 2008, 6:16 PM

Желания 

  Poetry
641 0 3

Представих си,

че искам светлина

и я видях.

      

****

 

Представих си,

че ми се тича

и не спрях.

 

      ****

 

Представих си

безбрежните поля

и бях сред тях.

 

      ****

 

Представих си,

че искам да живея,

но уви…

                 умрях.

© Иван Проданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??