Dec 7, 2021, 8:13 PM

Желая те 

  Poetry » Love
896 2 0

Ти си невероятно изящна жена,

с прекрасни сияещи изумрудени очи,

ти си неизмеримо привлекателно цвете,

 

не знаех че има такива цветове, които ти ми показа - ярки и красиви,

не знаех че мога да изпитвам толкова силни емоции,

не знаех че такава жена съществува като теб,

не знаех че мога да изпитам такава наслада,

 

желая те толкова нежно, че ще се разтопиш в ръцете ми,

желая те толкова силно, че няма да можеш да се отделиш от обятията ми,

желая те с такава страст, че само от погледа ми ще потръпнеш,

 

желая да те докосвам по начин, които не си предполагала че може,

желая да те накарам да се чувстваш по начини, които не си допускала че може,

желая да ти доставя удоволствие по начини които не си изпитвала никога,

желая те и ти ме подлудяваш,

 

ще те покося с нежност,

ще те разтопя с думи,

и ще те изгоря със страст.

 

Не искам просто да те любя,

искам да изпиташ невъобразимо удоволствие от страстта с която те докосвам,

в ръцете ми ще се превърнеш в пепел от рози,

ще прегърна душата ти и ще я докарам до екстаз,

 

няма да можеш да повярваш какво ти се случва,

приказката тъкмо започва... а ти си принцесата...

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??