Sep 2, 2022, 10:07 PM

Желая те 

  Poetry » Erotic
532 2 9

Желая те с безумството на нощите,

          които съм прекарала сама

                   с безплътната отчаяност на устните,

          които са се впивали във мен насън

                   с безпътието на очите,

          намерили покой във топлите ми длани

                   с разкъсващата страст на пръстите,

          оставили дълбоки отпечатъци по нежната ми плът.

Желая те!

          на масата,

          на пода,

          на леглото в поредния хотел,

          върху пералнята,

          на кухненския плот

          или на паркинга,

          в колата,

          в онзи заден двор

                   на триетажната постройка срещу блока.

Желая те!

          под звуците на Павароти

          (или МТV)

          сред романтичните остатъци

                   на специално сготвена вечеря

          (или сред пликчета от КFC).

Без никакво значение!

И без претенции!

Без уговорки!

Без ангажимент!

Желая те на обед

          И довечера

          И утре сутринта

          И в другиден.

И може би…

(измислено и безнадеждно)

въздушно някак

(или не съвсем)

мечтая

          да ме видиш

          да усетиш

          да разбереш

и да се влюбиш в мен…

                  

 

© Мариела Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??