Пътувам.
И те мисля.
И те искам...
Желая те.
И те мечтая...
Прегръщам те.
Към мене се притискаш.
Целуваш ме.
Каква омая...
Разхождаме се в улиците.
Тихите.
Говориш ми.
Със мен ти е приятно.
Придърпвам те.
Целувам те.
Обичам те.
Обичаш ме и ти.
Невероятно...
КА
© Калин Алекс All rights reserved.