Dec 31, 2014, 5:24 PM

Желая ви... 

  Poetry » Civilian
1587 0 2

ЖЕЛАЯ ВИ...

На прага сме на Новата година!
Желая ви попътни ветрове.
А таз, която с трудности отмина,
да не тревожи ваш`те умове.


Желая ви успехи и надежда,
в семейното огнище – топлина.
Животът ви така да се подрежда,
че миг да не усещате злина!

 

Желая ви любов и твърда вяра, 
че утре ще е по-добро от днес, 
че тръгва си с товар година стара,
отнесла мъки, загуби и стрес.

 

Желая ви усмивки на лицата, 
защото те са знак за доброта,
разбиране и обич към децата – 
най-истинското утре във света.

 

Желая ви да бъдете щастливи
и силни, ако болка ви гнети! 
Дела ви пожелавам сполучливи!
Доброто Бог за вас да не пести!
30. 12. 2014 г.
Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??