Nov 21, 2010, 10:12 PM

Жена 

  Poetry » Love
572 0 1

Ж Е Н А

 

 

Ще те намеря, ако те потърся във съня си...

 

Така си мислех, а дъждът валеше в мене с капки огнени!

 

Тревата никнеше от мойта пролет - в мене - като чувство:

 

оранжеви и сини, и зелени бяха облаците в мен.

 

Намерих те, когато те потърсих... в себе си!

 

А думата, която се роди - нарекох те...

 

ЖЕНА - обикновена, но различна... и истинска,

 

макар и нежна като самодива!

 

 

 

 

28.08.2007

© Даниел Цокев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??