Nov 25, 2014, 4:48 PM

Жена 

  Poetry » Phylosophy
526 0 1

Казват че една жена трябва да има мъж,

мъж който да я обича.

Казват че една жена трябва да внимава, 

защото всички наоколо се опитват да я заблудят?

Също казват и че леката жена, не е жена а курва. 


В свят който всеки се опитва да те заблуди

и почти никой не иска сърцето ти, 

а облагите.

Облагите от теб, портофейла или 

тялото ти да използва като предмет.


А мъжът?

Мъжът който да обича жената, заради самата нея.

Не заради скъпите дрехи и парфюм, дори и в дрипи 

той да не се отдели от нея. 


Светът е толкова пренаситен, можеш да имаш всичко.

Но целта не е в това.

Целта е да опиташ,

целта е да докажеш и да задържиш това

на което държиш под всякаква форма, 

каквато и да е тя!

И да обичаш, да обичаш безкрайно

сякаш само една е тя на света. 











Пс: не съм сигурна за подкатегорията. 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво!Толкова е вярно!Изобщо не искам да коментирам колко дискриминация и несправедливост има навсякъде, но тези, които се държат по този жалък начин са просто едни слаби, страхливи твари, които не могат да обичат, така че жалко за тях.... и да, това е любовта- да обичаш душата, само и единствено нея и да я обичаш повече от всичко на света! Велико е и рядко срещано!
Random works
: ??:??