Jun 12, 2012, 10:08 AM

Жена 

  Poetry » Other
697 0 18

Жена

 

Загадка си,

ти, тайна вдъхновена,

и жрица нежна,

и огнена вълна.

Ти ласка нощна си

и уханна прелест,

и сладко вино

с опиващ аромат.

Ти обич си

и сила без предела,

и майчино крило,

и отронена сълза.

С коси от злато си

или абанос безценен,

във крехка младост

или бяла в старостта.

Оглежда се във тебе

цялата Вселена,

получила живот

от твоята ръка.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??