Mar 2, 2018, 1:06 AM

Жена 

  Poetry » Love
376 3 2

Очите ти – искрици, като звездици,

а устните ти – сладки като шоколад.

Косите ти меки, веят се като коприна.

– Ангел ли си?

– Не, просто жена.

© Димитър Новак All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??