Aug 6, 2019, 11:03 AM

Жена 

  Poetry » Civilian
494 2 0



Тя е цвете пораснало, носи магия,
всички наричат я просто "жена".
Анна, Елена, Йоанна, Мария,
нейната обич няма цена.

Понякога дните й сякаш са клони,
издържат на вятър, на слънце и сняг.
И никой не вижда сълзите как рони,
изтрива ги с длани, усмихва се пак.

Жената създава красивия свят,
без нея сме нищо, ние, мъжете.
С топла прегръдка се чувствам богат,
пазя в сърцето си чудното цвете.

Явор Перфанов
 

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??