Aug 4, 2009, 10:45 AM

Жена копае в градината 

  Poetry » Other
709 0 9
Жена копае в градината.
Заравя нозете си -
сякаш сама се посажда.

Пристъпя. Остава леха
с ямки, където са били нозете.

Дълга, градината дълга.
Накрая започва небето.
Жената ще стигне до него,
няма да спре,
ще се зарови в синьото.

Остава леха -
с ямки.
Вечер. Звезди.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??