Dec 11, 2007, 12:53 PM

Жена за грях 

  Poetry » Love
1014 0 31
От градината на твоите мечти
                                     откъсна ме.
Едва не ме уби!
В ръцете ти израствах и цъфтях,
превръщах се в жена и то за грях!
        
Сега, когато вече те обикнах,
                               отиваш си!
Оставяш ме сама!
Остави недопита чашата със вино.
Изпуши и последната лула.
...............              
И пак в мечтите твои се завръщаш.
(Градината е все една и съща)!
И друго цвете искаш да откъснеш,
в жена за грях отново да превърнеш!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??