Nov 11, 2010, 10:56 AM

Женски трикове 

  Poetry » Other
706 0 5

Прося си целувка, цупя устните кокетно - 
стар женски трик, знаем го от бабите. 
Работи още - целуваш като за последно. 
Така де, жена съм. Ние сме нежните, слабите. 

Студено е, треперя уж безпомощна. 
Досети ли се? В теб да се притисна искам. 
Преплитам ледените пръсти в твоите. 
И това работи, всичко съм премислила. 

Тъмно е и няма как - ще ме изпратиш. 
Да гледам страшни филми сам-сама не мога. 
Ръцете ме болят да нося чантите. 
Почистил си преди да дойда? Трогвам се. 

Сега разбра ли ме? Безпомощна? Никога! 
Някои (грешно) казват му манипулация. 
Не ги слушай. Това са просто женски трикове. 
Не избирам аз, на вашия пол нямам репутацията.

© Меланхолия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??