Feb 4, 2024, 9:12 PM

Житейски истини 

  Poetry » Civilian
86 0 0

Болния стоварват всичко на главата,

немощния пращат първи в пещерата,

малкият отнася честичко кавгата,

слабият заплаща винаги цената.

 

Странен е човека, странна "свободата",

силният отколе раздава правата,

уж към общо благо всички се стремят,

ала мило драго чуждото делят.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??