Mar 24, 2016, 6:32 PM

Жива съм 

  Poetry » Civilian
283 1 2

                                                                          Жива съм

 

 

 

Времето се връща! Букет от рози

                                        свива.

Съдбата дива! Радостта разкрива.

Червена роза!...Аз съм жива.

Спряла в нежност!.....                  

                               И толкова щастлива.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??