Jan 13, 2018, 6:06 PM

Жива съм 

  Poetry » Authors song, Free verse
675 3 1

... и вдъхновението го няма, 

а цялото е част от общото, 

живея в постоянни драми, 

до теб не ми е въобще, 

изобщо!

Поисках малко да мечтая, 

но стъпила съм здраво на Земята, 

но искам или не, 

накрая

ще кажа: "Жива съм...", 

за невъзможното. 

 

 

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??