Ние живеем тиха
загадъчност.
Носим светла надежда
и мир.
Понякога в безвремие забравяме
колко пъстра е модрата шир.
Кръгозор пламнал
руменее.
И не за миг ще бъде все така.
С алените си искрици ще
радее
за слънцето, скрило в себе
си нощта.
Посвещавам го на леля ми, която днес е рожденничка.
© Любослава All rights reserved.