Dec 13, 2018, 8:57 AM

***Живеят на къса... 

  Poetry
251 0 1

Живеят на къса каишка.
Спира ги само поглед.
Свободата няма презумпция.
След всяко залитане
са под карантина.
Кой ти разбира
от отложен старт 
на пералнята...
Вдигат белите флагове
напълно безпомощни.
Примирени.
Притварят очи.
И си представят
колко забраненото
им е най-сладко.

 

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??