13.12.2018 г., 8:57 ч.

***Живеят на къса... 

  Поезия
247 0 1

Живеят на къса каишка.
Спира ги само поглед.
Свободата няма презумпция.
След всяко залитане
са под карантина.
Кой ти разбира
от отложен старт 
на пералнята...
Вдигат белите флагове
напълно безпомощни.
Примирени.
Притварят очи.
И си представят
колко забраненото
им е най-сладко.

 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??