Feb 6, 2010, 9:20 AM

Живи 

  Poetry » Phylosophy
1009 0 36


Дошли сме тук от Космоса просторен -

различни сме и толкова еднакви.

Намираме във вярата опора

и няма знак за връщане обратно.

 

 

И падаме, и ставаме отново -

пред нас е пътят, пълен с мъдри тайни.

Горим до дъно във живота-огън,

отдадени на всеки миг нетраен.

 

 

Жадуваме за свежа глътка нежност,

в сърцата любовта-река прелива...

И тази наша слънчева надежда

ни прави сякаш повече от живи.

 

 



© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??