May 17, 2011, 10:21 AM

Живот 

  Poetry » Love
717 0 0

Животът е жив, животът е красив,
когато се обичаме и с жар се вричаме,
но на безгрижие и радост -
така живеем със сладост.
Животът е жив, животът е красив,
когато пулсираме,
когато сме в плен на страстта,
на огъня, на радостта.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??