Nov 19, 2009, 3:14 PM

Живот 

  Poetry » Love
535 0 1

ЖИВОТ

 

Какво си, живот,

без обич, без ласка,

без радост, любов,

без мечта?

 

Какво си, живот,

без много търпение,

без малко съмнение?

 

Какво си, живот,

без слънце, луна и звезди,

без чувство за дълг,

без много доверие?

 

Какво си, живот,

без мойта любов,

без която не мога?!

 

Не мога, не мога

без тебе, любов!

 

За мен си сълза,

за мен си тревога,

но дарена от Бога!

© Снежана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??