Mar 25, 2006, 5:51 PM

Живот 

  Poetry
528 0 2

Живот

 

Раждаш се, крещиш -

един единствен вик.

Порастваш и мълчиш -

в света си собствен, свит.

Идва Tя, и се усмихваш -

миг на щастие неземно.

Отива си, ти пак мълчиш -

река от сълзи, сърце студено.

Пак идва Tя, този път си тих -

не вярваш ти дори за миг.

Но после осъзнаваш,

и много съжаляваш.

Търсиш Я, ала я няма -

отишла си е - глуха, няма...

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??