Jun 25, 2016, 1:22 PM

Живот... 

  Poetry » Love, Phylosophy
1047 1 4

 

 

 

 

В това явление, наречено живот  

Понякога се печели, понякога се губи;

Пада се и се става...

Печелят се битки, но се загубва войната

и обратното...

Побеждава се, страдат се провали...

смеем се, плачем, омайваме се и страдаме...

Обичаме се, мразим се и накрая умираме...

но после пак се обичаме, обичаме, обичаме

аз не знам какво е живота, но знам какво

чувствам и  изживявам, знам, че я чувствам...,

защото ти си моя живот...!

 

 

 

 

 



 

© Теодор Тедсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??