Dec 3, 2020, 11:03 AM

Живот 

  Poetry » Civilian
204 2 1

Животът е безкраен, животът е щастлив!

Понякога потаен, но винаги красив!

Дори и във тъгата намирай топлина,

дори и във скръбта намирай добрина.

Понякога си глупав във хорските очи,

понякога си смешен, но винаги си ти.

Живей живота смело със вдигната глава!

Бори се за живота дори със наглостта!

Живей със надежда за утрешния ден!

Живей със вяра и за теб и за мен!

© Татяна Бобчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Понякога си глупав във хорските очи,
    понякога си смешен, но винаги си ти."

    Не е само понякога, а винаги
Random works
: ??:??