Nov 7, 2006, 11:24 PM

Живот 

  Poetry
463 0 1
Чудя ти се аз сега
какво да те правя.
Да живея ли за мига,
или да умра просто така?
Да обичам ли хората,
да ги мразя ли
или да ги пазя?
Да те ценя ли мили мой?
Та кой ми пречи,кой?
Докато си тук въпроси ще задавам,
но мисля и мислите си да ти предавам.
Това си ти-приятел верен
и търся те,наричам те живот.

© Велина Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??