7 nov 2006, 23:24

Живот 

  Poesía
464 0 1
Чудя ти се аз сега
какво да те правя.
Да живея ли за мига,
или да умра просто така?
Да обичам ли хората,
да ги мразя ли
или да ги пазя?
Да те ценя ли мили мой?
Та кой ми пречи,кой?
Докато си тук въпроси ще задавам,
но мисля и мислите си да ти предавам.
Това си ти-приятел верен
и търся те,наричам те живот.

© Велина Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??