7.11.2006 г., 23:24 ч.

Живот 

  Поезия
462 0 1
Чудя ти се аз сега
какво да те правя.
Да живея ли за мига,
или да умра просто така?
Да обичам ли хората,
да ги мразя ли
или да ги пазя?
Да те ценя ли мили мой?
Та кой ми пречи,кой?
Докато си тук въпроси ще задавам,
но мисля и мислите си да ти предавам.
Това си ти-приятел верен
и търся те,наричам те живот.

© Велина Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??