... Живот!
Като лотариен билет
с малшанс за късмет...
Какво си ти?
Миг или вечност?
Реалност или мечта?
Понякога коварен
и изцапан в калта.
Непосилен си за много
страдащи души,
даряваш много болка,
реки от сълзи...
Защо си тъй-жесток? :(
Абстрактен, с две лица.
Живот в цветни краски,
завършващ с черна пелена...
Усмивки и сълзи,
надежда за по-добри дни...
© Маргарита Георгиева All rights reserved.
Поздрави и от мен!!!