Jan 30, 2008, 8:34 AM

Живот 

  Poetry » Phylosophy
647 0 10

Животът е красив,

покрит дори със тръни,

със бурени... треви без цвят...

и трудно е ний двама да преминем,

от цвят на цвят...

от бряг на бряг...

 

 

Реката на съдбата е жестока,

изхвърля ни,

щом мъничко забавим ход,

и хора, от омразата превзети...

не търсят брод - копаят гроб...

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??