Животът е красив,
покрит дори със тръни,
със бурени... треви без цвят...
и трудно е ний двама да преминем,
от цвят на цвят...
от бряг на бряг...
Реката на съдбата е жестока,
изхвърля ни,
щом мъничко забавим ход,
и хора, от омразата превзети...
не търсят брод - копаят гроб...
© Силвия Всички права запазени
изхвърля ни,
щом мъничко забавим ход,
и хора, от омразата превзети...
не търсят брод - копаят гроб..."
Нямам думи...