Sep 11, 2009, 12:26 AM

Живот или смърт 

  Poetry » Love
383 0 0

Едно невинно момиче,
разочаровано от любовта,
не знае по кой път да поеме -
към живота или към смъртта.
Нейният любим я изостави,
замина си, без да се сбогуват,
а тя не знае какво да прави,
очите й само него жадуват.
Без него тя не може да живее,
затова иска да се самоубие.
Но сърцето й я спира
и й казва да не умира.
Един ден на улицата,
тя го вижда щастлив с друга жена
и отново решава да умре,
защото той е женен и си има дете.

© Катерина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??