Jul 10, 2008, 11:23 PM

Живот отначало 

  Poetry » Love
712 0 1



Сега стоя пред прага на годините

и трябва още една да преброя,
но откакто ги видях - очите ти, любимите,
започнах отначало да броя.

Защото аз родих се във мечтите ти,
а ти във моите мигом заживя,
за мене вече броят на годините
измерва се с мечти, а не с числа.

От този ден животът ми превръща се
във шепа пясък в твоите ръце,
затуй че, моля те, изпускай песъчинка само
на всеки удар в твоето сърце.

© Иво All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "...за мене вече броя на годините
    измерва се с мечти, а не с числа."
    Обич, нарисувана с думи...
    Харесах, много! Поздравления!
Random works
: ??:??