May 7, 2019, 11:20 PM

Живот - спектакъл 

  Poetry » Authors song
410 0 0

Таях се тихо в дните ти,

във нощите потъвах до забрава.

А сутрин се събуждах с изгрева,

завита в слънчеви лъчи.

 

И кацаше ми птиче на прозореца,

и пееше си утринната песничка.

Отвън ухаеше на люляци,

във стаята на утринно кафе.

 

И беше нежен танц животът ми.

Музика и танц под звездното небе.

Балет и лебедово езеро,

латино и забързано танго.

 

Животът ми - спектакъл бързо свърши.

Сега със други ритми той тече.

Салса, Брейк, Хип-хоп, запълват дните ми.

понякога e Етно, понякога Суинг.

 

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??